Jozef Brudňák
Nik nedohliada na všetko, čo sa pohne v našej pekárni a cukrárni tak dôkladne, ako Jožko. Prehľad na múkovom ihrisku má nacvičený ešte z čias, kedy profesionálne hrával futbal. Po skončení aktívnej športovej kariéry sa vybral zbierať skúsenosti do Veľkej Británie. Po piatich rokoch sa vrátil späť a vypracoval sa nášho Pastry Chefa v hoteli Lomnica.
Anglické pečivo sa s tým našim jednoducho nedá porovnať a jemu bez mučenia chýbalo. Jemné nuansy chutí a tajomné finesy z britskej kuchyne skombinoval so slovenskou múkou a tradičným pečením. Výsledok je viac než fantastický. Jednoducho na jeden hryz.
Boris Cirjak
Žiadny chlieb nechutí tak dobre, ako keď ho robí pekár, ktorý miluje svoje povolanie. Je to náročná práca a náš Boris je v nej viac než skvelý. Vychytať všetky muchy a nálady kvásku si vyžaduje veľa trpezlivosti a skúšania.
Skratka k tomu nevedie. Aj on zbieral skúsenosti a pozoroval ruky skúsených majstrov pekárov v zahraničí, aby sa po pár rokoch múdrejší vrátil a potešil svojimi múčnymi kúskami návštevníkov Tatier a Popradu, odkiaľ pochádza.